Snart dags för kaosreda

Hej! 

Inom kort träffas vi för att tillsammans ta oss an ditt hem och gå från kaos till reda. Här är några saker att  tänka på och förbereda. 

Förbered en yta i ett rum som vi kan ha som utgångspunkt, ett högkvarter. Där ska du ställa minst tre tomma kartonger. En rulle tjocka plastsäckar ska också finnas till hands. Det kan också vara skönt att vi har var sin stol att sitta på. 

Fundera på vad som är absolut viktigast för dig att ta tag i och varför. Skriv ned det på ett papper och var redo att visa mig när vi ses.  

Eftersom det tar mycket kraft att ta beslut kommer du att bli förvånansvärt trött av att rensa. Därför kommer vi att arbeta i max 30-minuters intervaller och däremellan ta korta pauser. Att vila innebär att du får perspektiv, att du ser var i processen du befinner dig, vad du har åstadkommit och vad som är kvar att göra.

Vi kommer att ägna oss åt att: 

  • RENSA – Reflektera kring relationer till saker och hur du vill leva. Diskutera rensningsprinciper och beslutsprocesser samt struktur, organisering och planering. 
  • FÖRVARINGSLÖSNINGAR – Finna de mest effektiva sättet att förvara prylar. Organisera bostaden, hitta smarta utrymmen och diskutera funktionalitet. 
  • INREDNING – Självkännedom, att reflektera kring en realistisk livsstil och bostad. Komma fram till vad som fungerar, behov och hur man kan uppnå ett hem som uppfyller kraven.

Vi ses! 

Varma hälsningar från Marika

Posted in .